Haal je motor theorie in 1 dag!

Slaag in 1 dag voor je motor theorie-examen! Meteen na de motor theoriecursus doe je je motor theorie-examen bij het CBR in je eigen omgeving. 

Uit onze ervaringen tijdens de praktijk rijlessen is het gebleken dat meeste kandidaten veel moeite hebben met behalen van hun theorie-certificaat. Vanaf eerste rijles hebben we hun aangeraden om eerst alle verkeersborden goed door te nemen met de wettelijke betekenis en van het leerboek alle hoofdstukken 1 voor 1 goed moeten bestuderen. Maar helaas waren sommigen van hun zo lui om in de theorieboeken te snuffelen en anderen gingen alleen maar de vragen van het vragenboek uit hoofd te leren. En zij gingen alsnog zaken voor hun motor theorie-examen als een baksteen.

Daarom hebben wij een unieke lesmethode ontwikkeld waarbij je de verkeersborden en verkeersregels heel goed leert zodat je dat in de theorie en in de praktijk kan toepassen. Dankzij deze lesmethode is het bijna niet meer mogelijk om te zakken voor je CBR theorie-examen! Zakken is na het volgen van onze cursus zo goed als onmogelijk. Zelfs als je het al een aantal keer zelf hebt geprobeerd bij het CBR. Zak je toch, dan mag je bij ons binnen 3 maanden de cursus gratis volgen!

Altijd slagen voor je motor theorie-examen in 1 dag!
In 2012 zijn we van start gegaan met verzorgen van intensieve theorieopleiding in Amsterdam. Onze cursisten kwamen vanuit heel Nederland naar ons om bij ons in 1 dag theorie te behalen. Omdat onze cursus zo succesvol is, hebben wij een paar maanden later onze 2e theorielokaal in Utrecht geopend. Ondanks dat wij maar in 2 plaatsen gevestigd waren, hadden veel van onze cursisten er een lange reistijd voor over om onze 1 daagse spoedcursus te volgen.

Om de reistijd voor de cursisten nog meer te verkorten, bieden wij op dit moment bijna in heel Nederland theoriecursus aan. Wij verzorgen nu theoriecursus in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Breda, Deventer, Eindhoven, Enschede, Goes, Groningen, Haarlem, Hoogeveen, Leusden, Rotterdam, Rijswijk, Utrecht en Zwolle. Onze locaties zijn op enkele minuten loopafstand van het CBR gebouw. Na afloop van onze motor theoriecursus lopen wij met zijn allen gezamenlijk onder begeleiding naar het CBR gebouw waar je je motor theorie-examen moet afleggen.

Moeite met de theorie, de Nederlandse taal of heb je dyslexie?
Er komen vaak cursisten bij ons die al drie, vier keer of nog vaker zelf het theorie-examen hebben gedaan bij het CBR. Ook cursisten die dyslexie hebben komen bij ons. Je kan bij ons ook gratis een extra cursus volgen. In plaats van 1 cursus doet je de cursus dan 2 of meer keer. Geef bij opmerkingen in het aanmeldformulier aan welke dag je extra de cursus wilt volgen.
Bij het CBR kan je alleen examens met extra tijd reserveren als het CBR vrije capaciteit heeft.
Wij, en alle andere theoriescholen in Nederland, kopen de examens van te voren in. Dus is er dan geen vrije capaciteit meer. Wij kunnen dus geen andere examens reserveren dan gewone examens. Wil je toch een examen met extra tijd of een mondeling examen, dan moet je dit examen zelf bestellen bij het CBR. Je kan dan op onze website een losse theoriecursus zonder theorie-examen bestellen.

Ik heb al bij het CBR een theorie-examen gereserveerd voor de motor. Wat nu?
Als je zelf al een theorie-examen datum hebt gereserveerd voor de bij het CBR
dan kan je alsnog bij ons een theoriecursus bestellen zonder een theorie-examen.

motor theorie cbr-theoriecity